Det nya svarta kalle  

Fördelar med att uppgradera din tekniska utrustning

I denna tidsålder utvecklas tekniken i rask takt. Företag som tänker att det inte är värt att investera i ny teknisk utrustning bör tänka om, oavsett om det gäller datorer eller mobiltillbehör finns det flera anledningar till att uppgradera. Att med jämna mellanrum uppgradera din tekniska utrustning är avgörande för att vara konkurrenskraftig.

Spara pengar genom att uppgradera din tekniska utrustning

En av de främsta fördelarna med att uppgradera din tekniska utrustning är att du kan spara tid och pengar. Vid första anblick kan det verka kontraintuitivt, kostar det inte pengar att köpa nytt? Med tanke på att nära en halv miljard människor världen över använder en dator som är minst fem år gammal, är chansen stor att ditt företag använder föråldrad teknik.

Studier visar att företag kan förlora drygt 40 arbetstimmar varje år av att datorer behöver repareras. Det här kan alltså påverka din produktivitet rejält och i värsta fall vid kritiska tidpunkter. Den goda nyheten är att det finns enkla lösningar och det är att kika in hos Teknikdelar och köpa det senaste. Teknikdelar har ett enormt lager som välorganiserat med tusentals artiklar, från mobilreservdelar och mobiltillbehör till batterier och laddare.

Varför inte investera i ett par nya hörlurar till affärsresan? Just nu erbjuds upp till 50 procent rabatt på alla hörlurar. Till exempel är det 35 procent rabatt på ”Samsung Galaxy Buds Pro R190 Trådlösa Hörlurar” för endast 1609 kronor, från originalpriset på 2485 kronor. Dessa hörlurar ger ett fylligt och nyanserat ljud tillsammans med en lång batteritid som håller upp till 28 timmar i standby-läge.

Förutom att spara pengar finns det ytterligare anledningar till att uppgradera som kommer se härnäst.

Topp 3 anledningar till uppgradera din tekniska utrustning

1. Kvalitet – Med tiden utsätts teknisk utrustning för slitage och kvaliteten försämras. Av denna unika anledning kan det vara dags att överväga att investera i nya alternativ.

2. Underhåll – Reparationer och underhåll kan bli dyrt på sikt. Ju nyare utrustning du använder desto mindre är oddsen för att utrustningen krånglar eller måste repareras. Dessutom fungerar alltid nya enheter snabbare och mer effektivt än de gamla.

3. Säkerhet – Nya enheter och teknisk utrustning är betydligt säkrare än gamla motsvarigheter. Risken för buggar, fel och angrepp från hackare är större med äldre enheter eftersom de inte alltid har den senaste uppdateringen från tillverkarna.