Det nya svarta kalle  

Integrera innovativ CRM-teknik i företaget

Tekniken har avancerat snabbt de senaste decennierna och det har resulterat i stora positiva effekter på företagens lönsamhet. Några av de första idéerna som uppstår när teknik nämns är datorer, internet och artificiell intelligens. Det råder ingen tvekan om att företag med rätt teknik kan spara mycket tid och energi. Att ta del av den senaste tekniken kan även hjälpa ditt företag att tjäna pengar och leda till bättre kundrelationer. För att hänga med i den tekniska utvecklingen bör du också anpassa dig och dra nytta av den senaste tekniken. Många framgångsrika företag använder ett CRM system för att hantera och optimera sina kundrelationer. Även ditt företag kan dra nytta av denna teknik för att effektivisera affärerna och öka lönsamheten.

Effektivisera ditt företag med CRM

Numera är det inte bara stora företag med massor av kunder som använder CRM-system, utan även små och medelstora företag. Kika bara på Lime Technologies som har 30 års erfarenhet av CRM och erbjuder marknadsledande CRM-system till bra priser. Deras CRM-system låter dig samla dina kunder och få en helhetsbild över hur dina affärer går. Det är inte förvånande att de har lyckats bli en av Nordens ledande inom produkter för CRM-system med över 5500 kunder.

Lime Technologies erbjuder dig två exceptionellt användarvänliga produkter som varje företag har nytta av, vilka är följande:

1. Lime Go: Lime Go är ett perfekt säljverktyg för den som vill ta försäljningen till en helt annan nivå. Det är bland annat laddat med hundratals sökfilter som gör det enklare än någonsin att hitta nya kunder.

2. Lime CRM: Om du driver ett växande företag som hanterar många kunder bör du verkligen överväga Lime CRM. Du kommer att ha en enorm nytta av systemet tack vare dess mångsidiga användning och flexibla lösningar. Till exempel kan det integreras med allt från kampanjer och telefonväxlar till webbplatser och e-signeringsverktyg. På så sätt är Lime CRM 100 procent flexibelt och kan anpassas efter de unika behoven hos ditt företag. Så vänta inte, boka in en demo redan idag helt gratis! En av deras CRM-experter kommer att skräddarsy en demo efter dina behov och önskemål.