Det nya svarta kalle  

Proof of concept för en lyckad teknisk mobilapp!

Om man utvecklar en ny teknisk app och befinner sig i en nystart, kan det vara mycket användbart med proof of concept, även förkortat PoC. Det betyder att man genom tjänster med digital utveckling och ett kunnigt supportteam, kan lyfta fram sin innovativa idé och stärka det egna konceptet. Tjänsten är även perfekt som en effektiv marknadsföring.

Proof of concept övertygar om en ny app

Tekniken har gått framåt med stormsteg den sista tiden när det kommer till mobilappar. Vill man starta en app, finns det enkla steg för hur man skapar en app för att sedan kunna utveckla appen mer. Ute på den digitala marknaden finns det miljontals appar som används dagligen i mobiler. Det kommer ständigt nya appar med koncept och användningsområden som är praktiska och underlättar i vardagen. En egen app med ett unikt koncept, kan i starten behöva en skjuts i rätt riktning när det kommer till att övertyga omvärlden. Det kan innebära att bevisa appens genomförbarhet, eller hur unik och välbehövlig appen kommer att vara för omgivningen. Ett riktigt smart val för en apputveckling, är att använda sig av produktutveckling med proof of concept med ett kunnigt team! Professionell personal kan ge den bästa supporten för ett proof of concept där man får med sig många fördelar på resan under apputvecklingen!

Fördelar och vinster med proof of concept

Tack vare ett team som man kan anlita för ett proof of concept, får man ett kraftfullt verktyg till förbättringar av appen, men också en snabbare lansering av en app. Ett team som ger bra stöd med proof of concept, kan lyfta fram den vision de har skapat och möjliggöra ett lyckat koncept. När man sitter och arbetar fram en smart teknisk app, får man inte glömma att det är viktigt att sitta bra vid datorn, då det är lätt att glömma bort ergonomin när man fokuserar på en ny innovation. Det är också viktigt att uppdatera teknisk utrustning på kontoret, som till exempel datorn, när man arbetar fram sin nya idé.

En digital produktutveckling innebär att man, förutom proof of concept som lyfter fram den nya tekniska appen, kan få fler användbara tjänster genom ett kunnigt team. Teamen består bland annat av apputvecklare, digitala strateger, support med prototyputveckling samt tekniska utvecklare inom ett flertal områden. Är man själv utbildad inom teknikens område och behöver jobb, finns det smarta tips för drömjobbet inom teknik som man kan ha stor nytta av i jobbsökandet. Digital produktutveckling, innebär även gränssnittsutveckling där tekniska produkter blir mer användarvänliga – minimum viable product med testning av produkten genom partners, eller en teknisk due diligence. En teknisk due diligence innebär en process där man bland annat utvärderar och testar en ny teknisk produkt. Ett proof of concept är dock alltid en viktig metod i processen för att ta fram och marknadsföra en ny app. Då har man ett mycket kraftfullt redskap med ett kunnigt team för att lättare övertyga omvärlden om varför de inte kan vara utan denna unika app!