Det nya svarta kalle  

Optimera vägbelysningens teknik med energieffektiv LED

Vägbelysning har en mängd fördelar i samhället som inte ska underskattas. Ända sedan samhället elektrifierades och bilen fick sitt genombrott på 1900-talet har det behövts vägbelysning. En av de mest uppenbara fördelarna är att vägbelysning gör det möjligt att se bättre på vägarna långt efter att mörkret lagt sig. Utan någon vägbelysning hade det varit betydligt farligare att köra på vägarna. Faktum är att det redan är mer riskabelt att köra under mörkertimmarna då nästan hälften av alla trafikolyckor inträffar under denna tid, trots att bara en fjärdedel av alla bilresor görs under samma tid. Även fotgängare, cyklister och andra trafikanter drabbas av mörkret.

3 skäl till att investera i vägbelysning

Det finns åtminstone tre skäl till varför det är smart att investera i vägbelysning:

  • Höjer trafiksäkerheten -Belysning på vägar, parkeringsplatser och allmänna utrymmen har fördelen att minska antalet olyckor och skador. På vägarna är det särskilt viktigt med belysning på natten när sikten är dålig och risken för olyckor är som högst.
  • Minskar brottsligheten – Risken för brott och våld är alltid högre i mörkret när ingen ser vad som händer. Men kraftfull vägbelysning kommer däremot att skrämma brottslingar från att begå några brott.
  • Skapar en charmig atmosfär – Förutom de praktiska skälen till att installera vägbelysning finns det också dekorativa och estetiska skäl. Vägbelysning bidrar till att skapa en charmig atmosfär som till exempel en trevlig strandpromenad och vackra arkitektoniska vyer över staden.

Uppgradera din vägbelysning med hjälp av Light By Sweden

Det finns flera starka skäl till att investera i uppgradering av din vägbelysning med den senaste tekniken. På senare tid har många gått över till LED-tekniken som är både energieffektiv och kostnadseffektiv. Den bäst lämpade för denna uppgift är Light By Sweden som utvecklar och monterar energisparande LED-belysning med innovativa funktioner. Belysning är det bästa de vet och här kommer du att hitta högkvalitativ belysning för gata och väg, oavsett om det gäller en mindre parkering eller en trafikerad huvudgata.

Dessutom har produkterna hos Light By Sweden en snygg design och kommer med fem års garanti. En mycket bättre uppgradering av belysningen kan du knappast få, så gör ett besök på Light By Swedens hemsida och kika närmare på sortimentet! Titta bara på Urbino Led som passar perfekt i de flesta utomhusmiljöer som vägar, parkeringsplatser och allmänna utrymmen. Denna professionella gatljusarmatur för LED-ljuskällor har en modern design tillsammans med en IP66- och IK09-klassning.