Det nya svarta kalle  

Den fantastiska tekniken med TV-spel och Xbox

Utifrån ett historiskt perspektiv har den tekniska utvecklingen gått oerhört snabbt de senaste decennierna. Skillnaden mellan hur tekniken ser ut idag och för 100 år sedan är enorm. Samhället har på några decennier blivit digitaliserat och uppkopplat till det världsomfattande internet. I dagens samhälle finns nästan alltid tekniska enheter och utrustning i närheten. I varje hem hittar du mobiltelefoner, datorer, högtalare och spelkonsoler som Playstation och Xbox. Ta till exempel Xbox som har vuxit som en raket den senaste tiden och har 100 miljoner aktiva spelare.

Se närmare på den fantastiska tekniken med TV-spel

Tyvärr avfärdas TV-spel ibland felaktigt som en osofistikerad aktivitet som inte har mer nytta än tidsfördriv. Faktum är att det snarare är tvärtom, att den fantastiska tekniken med TV-spel erbjuder många saker som har konkreta fördelar i verkliga livet.

Några fördelar med TV-spel är:

  • Utvecklar dina problemlösningsförmågor – Eftersom TV-spel är fyllda med utmaningar som kräver problemlösningar kommer du att utveckla din problemlösningsförmåga. Tänk bara på alla pussel och kluriga rörelser du måste göra för att ta dig till nästa nivå i spelet.
  • Förbättrar manuell fingerfärdighet – Att spela TV-spel med en kontroll är bra för dina händer och för hand-öga-koordination. Det gör dig bättre på att utföra avancerade rörelser med fingrarna.

Ovanstående fördelar visar att tekniken kan vara underhållande och utvecklande samtidigt. Gör som många andra spelentusiaster, köp konsolen Xbox One och en kontroll på Webhallen. Webhallen har funnits i över 20 år och är idag en av Sveriges ledande återförsäljare inom hårdvara, gadgets, spel och film. Du hittar alla de spännande spelen till Xbox här, såsom Call of Duty, Forza Horizon, Halo, Fifa och Fortnite. Du hittar även handkontroller och andra tillbehör till din Xbox, så att du snabbt kommer igång med ditt spelande. Varför inte den exklusiva handkontrollen Razer Wolverine Ultimate Handkontroll Xbox One? Den har 12 månaders garanti och fungerar med Xbox och PC.